Despre noi

Cîteva cuvinte

Istoria noastră

Suntem de atît de multi ani în acest domeniu încăt am și uitat cînd am început. Cînd am început? Poate la 17 ani, cînd mi-am făcut primul rucsac, cu materiale și chingi vopsite acasă, cusut la o adevarată mașină ruseasca, din renumita pînză de filtru, cu catarame din metal. Totuși, era un rucsac foarte bun pentru acele vremuri. Rucsacul mai există și acum și se poate folosi.

Apoi a venit revoluția și am înființat prima firmă, apoi a doua, care functionează și azi și inca multi ani, sper.

Numele sub care am produs este Nootka, numele unui trib de indieni din America de Nord.

Am adoptat acest nume datorită sonorității deosebite, dar în primul rînd datorită spiritului de libertate pe care îl asociem cu existența indienilor.

Am produs pînă în 2006, cînd, din motive de costuri, am renunțat să mai producem, dar păstrăm în suflet acele vremuri și asteptăm doar condiții mai bune pentru a începe din nou. Sunt multe idei pe care ne dorim să le punem pe piață ca să putem să vă oferim din nou produse NOOTKA.

Ce facem acum, dacă nu producem?

Cu ani buni în urmă am început să importăm produsele unor firme de top din Europa și din lume, echipament pentru munte, camping, expediții. Pentru unele dintre aceste branduri suntem unici importatori pentru România.

Distribuim aceste produse în toată țara, o parte dintre ele le găsiți și la partenerii nostri.

Magazinele noastre sunt în Cluj-Napoca și București.

Aducem periodic noi branduri în România, pentru a vă oferi o diversitate cît mai mare.

Echipa

Telefon
+4 0720-666852
Mail
office@nootka.ro
Facebook
facebook.com/nootkasport
Instagram
@nootkasport