Informatii despre echipamentul si produsele distribuite de noi, de la firme renumite in domeniu le gasiti si pe pagina noastra de facebook. Tot acolo sunt anuntate ultimele aparitii, noutati, promotii si concursuri. Tineti legatura cu noi!

Despre noi

nootka

Pe langa productia proprie, cu ani buni in urma am inceput sa importam de la firme de renume din Europa si SUA produse pt munte, camping, expeditii si acum suntem chiar unici importatori pt Romania. Distribuim aceste produse in toata tara, o parte din ele le puteti gasi si la partenerii nostri.

De asemenea avem magazinele noastre in Cluj-Napoca si Bucuresti. Avand o buna cunoastere a produselor am adus tot timpul noi branduri in Romania si incercam sa le promovam in incercarea de a va oferi o diversitate cat mai mare de produse.

Magazin on-line

In final am decis sa ne creem si propriul magazin online pentru a fi cat mai aproape de toti clientii, pentru a comunica si a va prezenta noutatile mai usor. Aici va asteptam cu o multime de produse, cu preturi foarte bune si o calitate excelenta. Veti gasi de la produse pentru o excursie in weekend in natura pana la expeditii la mare altitudine sau Polul Nord.

De asemenea pentru orice produse de la firmele pe care noi le distribuim putem sa aducem orice veti vedea pe paginile lor sau in cataloage, cu condita sa ne intrebati inainte ca sa va putem oferii detalii despre prêt si termen de livrare. Suntem deschisi la orice sugestii si va rugam sa ni le transmiteti, dorim sa lucram cat mai bine, ca sa va facem voua totul mai usor si mai simplu.